Сасуоло – Милан – двубой, в който всички прогнози клонят в полза на гостите

18.07.2020 14:35

Сасуоло приема Милан в битка за участие в европейските турнири. На 21 юли от 22:45 на “Мапей Стейдиъм” футболните запалянковци ще очакват зрелище и голове.
До края на първенството в Италия остават още доста мачове и много футболни прогнози са насочени именно към това кои от отборите в калчото ще си спечелят място за изява в Европа. Двата отбора са близки в класирането и предстоящия двубой ще реши доста въпроси. В последните си мачове двата тима постигнаха много интересни резултати, обрати, инфарктни победи и равенства. Не можем да не отбележим двубоите на двата тима с шампиона Ювентус. Сасуоло завършиха 3-3, а Милан постигна обрат с 4-2, след като изоставаше с 2-0. Всички очаквания са за спектакъл във вторнишката вечер.
Сасуоло е отбор, който в последните си двубои бележи доста голове. В последните си 9 мача отборът е отбелязал 24 гола, прогнозите да отбележи и срещу Милан, като коефициента за това е едва 1.25. Като домакин отбора на Сасуоло е изиграл 16 мача до момента от този сезон, в които е победил 7 пъти, 3 пъти резултата е бил равен и 6 пъти са загубили двубоя. В настоящата ситуация и ако искат да попаднат на някое от местата в крайното класиране, които дават право на участие в европейските турнири, домакините днес ще трябва да победят отбора на Милан.
Отборът на гостите вече 7 мача не е усетил вкуса на загубата, много от анализаторите предвиждат в своите футболни прогнози, че това няма да се случи и днес. В първенството до момента “росонерите” са спечелили 8 победи като гост, три пъти са завършвали наравно и 6 пъти са си тръгвали без спечелена точка. Тимът определено вдигна много нивото си на игра в последните срещи и в повечето прогнози ще видите, че очакванията са за победа в деншния двубой. Букмейкърите също дават преимущество на гостите оценявайки успеха им на 2.05, срещу 3.25 за успех на домакините. Равенството се оценява на 3.75, което означава, че победа за гостите е най-очакван резултат.
Според статистиката на срещите между двата тима Милан имат 8 победи, 2 срещи са завършили наравно и 4 победи са за тима на Сасуоло. В последните им три срещи имаме равенство 0-0 и две победи за “росонерите” с 1-0 и 4-1, като последната е постигната като гости. В последните 10 срещи са си отбелязали 28 гола, което прави по 2.8 гола на мач, но трябва да отбележим, че реално е имало среща без гол ,а 5 от тези 10 мача са завършили с под 2.5 гола.
Прогнозите за днешния мач обаче са да видим доста голове, което е нормално на база играта на Сасуоло и играчи в Милан като Ибрахимович, Ребич, Ернандес. Букмейкърите оценяват линията над 2.5 гола само на 1.44, като дори над 3.5 е оценена с не особено високия за този пазар коефициент от 2.30.
Други интересни възможности за залог са предложенията на букмейкърите за общо голове за отбор, като при наличието на Ибрахимович и Анте Ребич в отбора на гостите да отбележат повече от 1.5 гола в мача е оценено на 1.72, докато при Сасуоло този пазар е оценен на 2.20. Анализирайки тези коефициенти можем да предположим, че анализаторите, които работят за букмейкърите предвиждат резултат от рода на 1-2 в полза на гостите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: