Пламен Тачев и кметът Цветан Костадинов стартираха мащабен проект за ремонт на 15 400 м улична мрежа в община Червен бряг

10.07.2020 8:45

Пламен Тачев, заедно с кметовете наЧервен бряг и Койнаре, направи първа копка на поредния мащабен

проект за ремонт и рехабилитация на улици в община Червен бряг.

Церемонията по полагане на Първа копка се състоя вчера на Околовръстния път в гр.Койнаре в присъствието на общински съветници, кметове на селища от Червенобрежко и граждани.

Така стартира проектът за ремонт и рехабилитация на повече от 15 400 м. улична мрежна в общината. Списъкът на улиците, включени за ремонт, е дълъг. Той е съгласуван с кметовете на населени места и в него влизат над 28 участъка от пътната инфраструктура наЧервен бряг и селищата от общината.

Средствата, в размерна 1 600 000 лв., са осигурени от Държавния бюджет, с изключителното съдействие на народния представител инж. Пламен Тачев.

Управителят на фирмата – изпълнител „Виагруп” ЕООД гарантира, че ще извършат необходимите дейности по ремонта за по-малко от 90 дни.

Доброто начинание благослови с водосвет енорийският свещеник отец Николай.

Изказванията на Тачев и Костадинов на церемонията по първа копка вижте във видеото: https://www.facebook.com/PlamenTachevPetrov/videos/703119820420913/

Снимка и информация: Община Червен бряг, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: