Областният координатор на ГЕРБ се ангажира с решаването на поставени от хората проблеми в Беглеж

10.07.2020 11:51
Проблеми с електрозахранването, лошото състояние на уличната мрежа в Беглеж и пътищата, осигуряващи свързаността на хората с близките населени места и общинския център поставиха на вниманието на областния координатор на ГЕРБ Мирослав Петров жителите на плевенското село. За това информират от Пресцентъра на ПП ГЕРБ -Плевен.
На срещата, провела се в селото, в съответствие с всички разпоредени от министъра на здравеопазването противоепидемични мерки, присъстваха още общинският ръководител на партията Генади Динков и областният организационен секретар Цветомир Генчев. Редом с посочването на проблемите на населеното място хората се оплакаха, че не срещат разбиране и подкрепа от страна на общинския кмет на Плевен за решаването на най-наболелите местни въпроси.
„Родното място на световно известната оперна прима Гена Димитрова заслужава особено внимание и вие знаете, че можете да разчитате на моята подкрепа и съдействие. Вече свършихме добра работа с укрепването на църквата и изграждането на алеи, водещи към нея”, каза областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров. Той се ангажира да съдейства за намиране на бързи и адекватни решения на поставените от хората проблеми. Петров обеща да бъде осигурен материал за насипване на няколко улици.
Относно прекъсванията на електрозахранването и честите аварии областният координатор на ГЕРБ ще проведе среща с ръководството на ЧЕЗ, за да бъдат предприети необходимите мерки и действия за отстраняването на проблема.
По време на срещата общинският председател Генади Динков определи като основна задача задържането на настоящата членска маса и привличането на нови членове в партията, както и провеждането на повече инициативи, които да стимулират екипния дух.
В края на срещата бе предложено събрания като това да се провеждат в Беглеж всеки последен петък от месеца.
Снимки:ПП ГЕРБ – Плевен
#тагове:

НАЙ-НОВИ: