Община Гулянци излъчи победителите в конкурса „Моето приключение край Дунав”

07.07.2020 17:02
Комисия при Община Гулянци днес разгледа и оцени творбите на участниците в конкурса „Моето приключение край Дунав”, организиран по повод Деня на Дунав 29 юни от Община Гулянци, МКБППМН и ЦОП гр. Гулянци.
В конкурса участваха 20 ученици от СУ „Хр. Смирненски” – Гулянци и ОУ „Хр. Ботев” – с. Милковица, информират от Пресцентъра на местната администрация.
В категорията – литературна творба комисията класира на първо място стихотворението на Рая Атанасова Милушева от СУ „Хр. Смирненски” гр. Гулянци – „Такава е нашата река” и на второ място разказа на Ева Христова Андреева от СУ „Хр. Смирненски” гр. Гулянци – „Ваканцията дойде”.
При рисунките журито отличи:
Габриел Стефанов от Гулянци (18 точки)
Марина Вардолова от Милковица (17 точки)
Минчо Седефов от Гулянци (13 точки)
Рая Апостолова от Гулянци (8 точки)
Виктор Маринов от Гулянци (6 точки)
Комисията единодушно реши да връчи и специална награда „Най-силно послание” на Сияна Иванова, която участва в конкурса онлайн с рисунка и призив към хората да бъдат отговорни и да пазят природата.
Всички 20 участници в конкурса по повод Деня на Дунав ще получат награди от Община Гулянци за таланта, вложеното въображение и старание, и не на последно място за отношението към природата, красотата и изкуството. Продължавайте да творите, мили деца, вдъхновението е навсякъде около нас!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: