Кметът на Община Долни Дъбник Иван Ветов награди призьорите в Турнира по конен спорт на Конна база „Студенец“ – с. Садовец

06.07.2020 13:55

През уикенда Конна база „Студенец“ – с. Садовец бе домакин на Турнир по конен спорт и квалификация за Държавно първенство. Оправдаха се очакванията на организаторите турнирът да бъде изключително зрелищен поради големия интерес от страна на състезателите, които заявиха участие още преди регламента да бъде известен. Състезанието се проведе съобразно всички мерки за безопасност предвид пандемията от коронавирус.


Състезателят от клуба домакин ККС Студенец – Садовец Антон Дацински показа безупречна езда и заедно с невероятния си жребец Карас спечелиха Купа България за 2019 година! Негови подгласници останаха : Георги Георгиев с кобила Кателина Б,трето място за Калин Неделчев и Даридо Б,четвърто за Владимир Спасов с Аполон и пето място за Ленко Ангелов и Карисима.
В изпитанието Гран При Студенец ,височината на препятствията беше 140 см, а Антон Дацински и неговите кобили Джесика и Бамби ,отново бяха в почетната тройка.Само с 1 секунда преднина приза тук заслужи Ивайло Бонев с кон Нимбус.
Организаторите бяха подготвили прекрасни условия и се получи страхотно три дневно състезание,което зарадва публика, участници, собственици и всички ,който успяха да част от турнира.
Специален гост на събитието бе кметът на община Долни Дъбник Иван Ветов. Той поздрави участниците и домакините и връчи наградите на победителите в отделни категории.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: