Звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение ще се проведе отново в Плевен

06.07.2020 7:27

За шеста поредна година ще се проведе звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение, организиран от Националното сдружение на сираците в България. За 22 зрелостници от училища в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени празнични тоалети за празничната бална вечер, дарени от благодатели на инициативата, съобщава СлавиМихайлов, председател на Сдружението.

Звездната вечер ще се проведе на 17 юли 2020 г. от 18:30 часа в ресторант „Garden“, като за интериора и украсата на събитието тази година се е погрижилаа на агенция за украса „Кери и Форко“, които безплатно решили да направят приказно мястото на събитието.

За абитуриентите и техните придружители, които не са от Плевен, е осигурено настаняване в хотел „Ростов“. Гост изпълнител тази година на звездният бал ще е Милко Калайджиев, който с хитовете си ще приповдигне настроението на завършващите момичета и момчета.

Огромни благодарности към всички добри хора, които ни подкрепиха въпреки извънредната ситуация и направиха възможна реализацията на това прекрасно събитие. Всеки, който е помогнал за кампанията е добре дошъл на звездната вечер, за да поздрави абитуриентите, казва още Слави Михайлов.

Провеждането на инициативата до този момент е подкрепила 238 абитуриенти през тези шест години. От Сдружението благодарят на партньори и приятели, сред които Медицински университет – Плевен, фирма Милкана, фирма Монолит, „Ballistic Sport“, сдружение „Българка – Чикаго и г-жа Ники Лазаро, кметът на Кнежа Илийчо Лачовски, народните представители Владислав Николов, Стефан Бурджев, Васил Антонов, общински съветници от Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: