Децата от ДГ „Гергана“ – Плевен показаха, че добре познават правилата за пътна безопасност

29.06.2020 11:45

Децата от ДГ „Гергана“ – Плевен днес си припомниха някои основни правила за движение и демонстрираха  безопасно поведение, както на пешеходци, така и на шофьори и колоездачи. Малчуганите бяха запознати с основните полицейски атрибути, патрулният автомобил и сигнализация от старши полицаи Р. Влахов и П. Бараков. Получиха похвала от органите на реда за доброто познаване /по-добре и от някои възрастни/ на правилата за движение по пътищата, светофарната уредба и основните пътни знаци.

Емоционалното преживяване от участието в сюжетно-ролевите игри, проведени под професионалното ръководство и наблюдение на старши полицаи Р. Влахов и П. Бараков, със сигурност ще оставят траен отпечатък в детското съзнание, като добра основа за израстването им като отговорни участници в движението по пътищата, с адекватна лична и гражданска позиция относно неспазването на правилата и нарушаването на законите.

Старши полицаи Р. Влахов и П. Бараков получиха благодарствени адресиза проявения висок професионализъм и лична отговорност, лично от директора на ДГ „Гергана“ – Таня Каменова.

Снимки и информация: ДГ „Гергана“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: