Абитуриентите от Випуск 2020 на СУ „Крум Попов” – Левски получиха своите дипломи

23.06.2020 11:54

На вълнуващо тържество, с любимите учители, родители и гости  в СУ „Крум Попов” – Левски на 22 юни абитуриентите получиха своите дипломи. С  истински празник на младостта и зрелостта те благодариха за подкрепата и всеотдайността на всички, на класния ръководител Анелия Кирчева –Любенова за постигнатите отлични успехи.

„…Дойде моментът, в който с вяра в сърцата смело да разперите крилата. Знанията свои в действия превърнете и с бодрия си ум по-добър свят сътворете!” – пожела Никола Иванов, скоро първокласник.

Специални благодарности за напътствията, вдъхновението и вярата, зрелостниците отправиха към директора на училището Валентина Дженева и зам.-директора Наталия Чингова.

Резултатите от държавните зрелостни изпити на младите хора са гордост за СУ „Крум Попов”, за учителите и община  Левски, каза  директорът Дженева при връчването на дипломите за средно образование.

Отличното представяне на  зрелостните изпити е безспорно доказателство за успешно преодоляното изпитание през последните три месеца.

За благородната съпричастност, човещината, пример за милосърдие, директорът на училището награди  Цветомира Ленинова, помогнала на учителка в нужда, вече пенсионер.

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички на празника – абитуриенти, учители, родители:„Радвам се, че в такъв емоционален, прекрасен момент за училището и за град Левски сме заедно …”.

„От сърце пожелавам на всеки един от вас, така както ви учиха вашите учители, вярвайте в себе си, защото можете много. Виждам колко много са отличниците и че работите и сте всеотдайни. Нека всичко това ви носи на крилете на надеждата, на увереността и ви помага да сбъднете всички свои мечти…”, пожела Любка Александрова и поднесе на всички подаръци от Община Левски.

Поздрав към всички отправи и Петя Чолакова-гл.експерт „Образование ,култура и спорт”. Сред гостите бе и председателят на Об С –Левски Тома Терзиев.

Класният ръководител Анелия Кирчева –Любенова благодари с радостно вълнение на младите хора, на всички направили възможен този празник и пожела с обич „На добър час на Випуск 2020!”.

Музика, подаръци, емоционални възгласи и цветя обагриха празника в двора на СУ „Крум Попов”в Левски.

Снимки и информация: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: