НУ „Христо Ботев“ – Плевен изпрати Випуск 2020

18.06.2020 7:36

В НУ „Христо Ботев“ – Плевен тържествено вчера връчиха удостоверенията и изпратиха Випуск 2020 с класни ръководители: Севдалина Стоянова, Даниела Митева, Светлана Михайлова и Нели Цветанова.

Учениците показаха отлични резултати в учебната дейност и извоюваха множество награди от математически, спортни, литературни, творчески състезания, конкурси и фестивали, съобщават от училището.

С програма, подготвена от самите четвъртокласници под ръководството на Валентина Николова – учител по музика и класните ръководители, те си взеха сбогом с първото училище и с радост очакват веселото лято, устремени да вървят напред.

Към всички ученици и родители се обърна директорът на училището – Цветелин Горанов. Той им благодари за високите постижения, за отличните резултати и им пожела преди всичко много здраве, весело и безгрижно лято, безброй бъдещи успехи и никога да не забравят първото училище, да носят в себе си Ботевия дух.

Специално за тях беше и изпълнението на Чавдар Вълков – концерт-майстор на Плевенската филхармония, приятел на училището и бивш негов възпитаник.

С усмивки и много вълнения премина последния училищен ден.

Снимки: НУ „Христо Ботев“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: