Община Червен бряг обявява подбор на регистратори за предстоящото преброяване на населението

17.06.2020 14:30
От 15 до 26 юни 2020 г. стартира набирането на регистратори за преброяването на населението и жилищния фонд в община Червен бряг.
Документи ще се приемат в административната сграда на Община Червен бряг с адрес: гр. Червен бряг, ул. „Антим“ №1 (Център за услуги и информация на гражданите) от 08:30-17:00 ч..
Задължителните изисквания за кандидатите за регистратори са:
• да са навършили 18 години, да имат завършено минимум средно образование (за предпочитане техническо);
• да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия.
Полезно за работата им, но не задължително условие, ще бъде да имат опит в сферата на образованието, администрацията, финансите, счетоводството, социалното подпомагане, социалните дейности, здравеопазването и други.
Регистраторите ще имат възможност да използват Информационната система „Преброяване 2021“ и да въвеждат събираната информация в таблети и е препоръчително да имат опит в работата и използването им.
Всички регистратори ще преминат през обучение, на което ще бъдат разяснени правата и задълженията им, както и начинът на работа с мобилното приложение. След успешно завършено обучение, те ще получат необходимите материали за предстоящата работа.
Необходимите документи за кандидатстване, може да изтеглите от официалната страница на общината, както и ще ви бъдат предоставени в Център за услуги и информация на гражданите.
1. Заявление ;
2. Автобиография;
3. Копие от диплома за завършено образовани;
4. Удостоверение за банкова сметка;
5. Снимка – цветна, на фотохартия (от студио) с размери 3.0 х 3.8 см.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: