Най-големият и модерен търговски обект в град Левски отвори врати

10.06.2020 15:33

Днес най-големият и модерен търговски обект в град Левски – супермаркет „Абсолют+” официално отвори врати за своите клиенти.

Очакваното с нетърпение събитие от жителите на града и общината стана възможно благодарение на най-новия проект на „Георги Венциславов – 2005” ЕООД. В условията на извънредно положение той успя да инвестира над 3 млн.лв. и да разшири и модернизира станалия вече емблематичен за града и района супермаркет „Абсолют+“, информират от Пресцентъра на Община Левски.

Празничното събитие събра жители и гости на града и общината. Кметът Любка Александрова пожела успех и поздрави най-големият частен инвеститор Георги Венциславов, фамилия Венциславови, целия екип прекрасни млади хора за сбъднатата мечта: „Радвам се, че са част от общността на левчалии, че можем да разчитаме на тях, че с всеки изминал ден с тяхно участие се случват хубави неща и условията за живот на всички ни стават по-добри. Прекрасен пример за всеки един от нас, как в малките градове могат да се случват неща на национално,европейско  ниво – високо качество на услугите и добро отношение към всички нас…”

За здраве, благоденствие и успех на екипа, на жителите и гостите на града и общината отец Християн направи освещаване на модерния търговски обект с празничен водосвет.

Георги Венциславов и фамилия Венциславови – Ани, Гергана и Венцислав посрещнаха с радост многобройните клиенти за които бяха приготвили и приятни изненади. Инвеститорът е един и от най-големите работодатели в района с над 270 служители. С над 50%  е увеличението на работните места в модерния  супермаркет  „Абсолют+“.

Общата му площ е  2.2 дка, от които 1.4 дка е търговска, с асортимент на над 30 000 артикула. 10 000 повече след разширението.

Фермерски кът за местни производители и книжарница обогатяват възможностите за всички посетители.

С грижа за социално-икономическата и околна среда в град Левски през 2019 г. „Георги Венциславов – 2005” ЕООД обнови Спортния комплекс, а през 2020г. се погрижи за озеленяването, осветяването, изграждане на тротоар и паркоместа на съседното до супермаркета пространство.

„Правим го, защото можем и искаме, защото градът има нужда от икономическа и социална подкрепа…Няма разлика между големите и малки градове, защото всички сме хора. Всеки, който има възможност, може да помага за облагородяване на средата, в която живее…Повече позитивизъм и най-вече здраве!”- споделят и пожелават Венцислав, Георги и фамилия Венциславови.

Снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: