ДГ „Слънце“ – Левски е удостоена с високото звание eTwinning school

05.06.2020 16:18

В ролята си на Национална агенция по Програма „Еразъм+“ и Програма „Европейски корпус за солидарност“ както и на Националното звено за координация по дейност eTwinning за България, Център за развитие на човешките ресурси официално уведомява Регионално управление на образоването – Плевен за високата награда, с която ДГ „Слънце“ – Левски е удостоена.

Работейки активно и всеотдайно в европейската платформа за електронно сътрудничество между училищата от цяла Европа – платформата eTwinning, ДГ „Слънце“ – Левски е удостоена в началото на 2020 година с високото звание eTwinning  school. За това информират от Регионалното управление на образованието- Плевен. Със Знака „eTwinning  school“ eTwinning оценява и награждава участието, ангажираността и отдадеността не само на отделните учители, работещи в дейността, но и на цялата детска градина, в която екипи от учители и ръководители работят заедно.

Като знак на признание на  положените усилия, както и като награда за постигнатите резултати, ДГ „Слънце“ – Левски ще получи подаръчен пакет от Европейската комисия през месец септември 2020 г. Подаръчният пакет включва плакет, сертификат, документ „Мисия на eTwinning  училищата“ и знаме.

Регионално управление на образоването – Плевен изказва своята благодарност и поздравления към екипа на ДГ „Слънце“ гр. Левски, за високата оценка на Европейската комисия и на Центъра за развитие на човешките ресурси за цялостната дейност на детската градина и за отличието, с което са удостоени.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: