Дете от ДГ „Слънце” – Левски с престижно отличие от национален конкурс

03.06.2020 11:35

В Международния ден на детето – 1 юни, децата от група „Мики Маус” на ДГ „Слънце”, град Левски, бяха отрупани с изненади – награди, грамоти, подаръци.

Щастливи сме да споделим голямата награда за 1-во място в Национален онлайн конкурс за детска рисунка „Зелена Европа, Зелена планета” на Анна-Мария Данова от група „Мики Маус”, казват от детската градина.

От там благодарят на Анна-Мария и нейните родители, които дариха спечелената награда и зарадваха всички деца от група „Мики Маус”, в празничния ден 1 юни! Един добър пример за позитивно и благородно отношение, достоен за адмирации!

Всички деца получиха от спонсорите на конкурса „VeloMasters BG” бутилка за велосипед – Elite Fly Team 750 ml /общата стойност на наградата 448 лв./. Благодарности от ДГ „Слънце“ изказват и към организаторите на конкурса Европейски информационен център “Европа Директно – гр. Русе”, които изпратиха на деца подаръци за цялостното отлично представяне на малките талантливи художници в конкурса за детско творчество – книжки за оцветяване, образователни и занимателни материали. Наградата и подаръците бяха изпратени от организаторите специално за празника на детето – 1 юни по куриер и лично бяха получени от победителката в конкурса Анна-Мария Данова.

Благодарим на всички, който се впечатлиха от красивата рисунка и подкрепиха участието им в надпреварата на конкурса!, добавят още от ДГ „Слънце” – Левски.

Снимки: ДГ „Слънце“ – Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: