Кметът на община Левски зарадва малчуганите и екипите на детските заведения с подаръци

01.06.2020 14:37

С радост и подаръци в Международния ден на детето отвориха врати за малките палавници детските градини в град Левски. В празничния първи юни първокласниците от ОУ „Максим Горки“ –  Левски получиха своето първо удостоверение за завършен клас. Радостта и вълнението бяха споделени с кмета Любка Александрова, която подари на училището  безценен дар – богат комплект от книги, в различни области на знанието,  за обогатяване на училищната библиотека.

Днес, със заповед на кмета на Община Левски, е възстановена работата на всички детски градини, детски ясли и млечна кухня в община Левски при спазване на всички противоепидемични мерки.

Любка Александрова  честити лично Международния ден на детето на децата и всички, които се грижат за тях, тази сутрин в ДГ „Слънце”, ДГ „Локомотив” и ДЯ „Еделвайс”. Подари на децата чувалчета с гумени миещи се играчки, на директорите на детските заведения- сборник и CD с творби на Мария Нинова.

„В навечерието на 24-ти май общината получи прекрасен подарък – Албум с детски песни по музика и текст на нашата съгражданка Мария Нинова,  чудесен музикант и педагог! От името на децата й БЛАГОДАРИМ!”, каза Любка Александрова.

Мария Нинова е дъщеря на автора на химна на град Левски – Христо Гарнизов, пчетен гражданин на град Левски.

Днес за прекрасните  подаръци от Общината благодариха всички, с радост, че хубавата традиция продължава.

С огромна благодарност към нашата съгражданка Ваня Пенкова, дарила  10 кашона с нови, красиви работни облекла  за  екипите в детските градини и ясли Любка Александрова им предостави възможност да изберат и получат нужното им количество.

Заедно с Петя Чолакова, гл.експерт „Образование, култура и спорт”, разгледаха детските заведения и обсъдиха възможностите за взаимодействие.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: