ПИЦ – Плевен обяви младежки фотоконкурс под мотото „Избирам красивото – наркотиците не са за мен!“

28.05.2020 14:12

Превантивно-информационен център по зависимости – Плевен обявява младежки конкурс за любителска цифрова фотография под мотото „Избирам красивото – наркотиците не са мен!“. Целта на конкурса е участниците да дадат израз на своите емоции, породени от нещо красиво – място, природа, хора, събития или каквото са уловили, като специален момент. За нас, като превантивно-информационен център, е важно да популяризираме идеята, че младите хора могат да бъдат креативни и артистични; да дават израз на красивото и позитивното; да изберат живота, вместо измислено бягство от него с взимане на наркотици.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

1. Всеки участник може да представи най-много по три свои творби (цифрова фотография, заснета с телефон или друго дигитално устройство).
2. Творбите се внасят за конкурса, придружени от допълнителната информация.
3. Краен срок за подаване на творби: 26 юни 2020 г. – Международен ден за борба със злоупотребата и с нелегалния трафик на наркотици.
4. Всяка творба трябва да бъде придружена със следната допълнителна информация в попълнен от автора фиш, който можете да изтеглите от ТУК:
– Име, фамилия на автора (екипа от автори )
– Възраст
– Населеното място, в което живеете (гр./с.)
– Брой творби, които изпращате за конкурса
– Име, което сте дали на вашите творби (моля, изпишете за всяка, ако са повече от една)
5. Срок за обявяване на отличените: 30 юни 2020 г.
6. Награден фонд:
В конкурса ще бъдат присъдени 1, 2 и 3-та награда. Наградите са предметни, свързани с жанра и технологиите на раздела. Най-добрите изпратени снимки – не само наградени, ще бъдат професионално отпечатани и ще станат част от пътуваща изложба в област Плевен през летните месеци на 2020 г.

СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

Цифрова фотография:
1. Да са заснети с каквото и да е устройство, позволяващо съхранение в електронен вид (цифров фотоапарат или камера, мобилен телефон, таблет или друго )
2. Технически параметри: размер до 5 MB, формат JPEG.
3. Всеки участник има право да представи максимум по 3 броя снимки.
4. Готовите снимки се изпращат на e-mail: [email protected] в срок до 26 юни 2020 г.
5. Към снимките се прикачва и попълнен фиш.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: