Националното „Астропарти Байкал“ ще се проведе и тази година, но онлайн

27.05.2020 17:10
16-то издание на Национално „Астропарти Байкал“ ще се проведе на 30 май (събота), но онлайн. Поканата за участие е до учителите по физика и астрономия /човекът и природата от цялата страна. Проявата е под патронажа на Министъра на образованието и науката и кмета на община Долна Митрополия Поля Цоновска, информира Иво Джокин, директор на Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси – с.Байкал.
Проявата е включена е за 11-ти път в Националният календар за изяви по интереси на децата и учениците на Министерство на образованието и науката за учебната 2019/2020 г.
Как може да участвате? Само две стъпки:
Необходимо е да се регистрирате до 29.05.2020 на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPI8NPqHKD_mnDRAaP4dptYAq6PnVkBvpviOsu5A85ap9ajw/viewform?usp=sf_link
След регистрацията на Вашият е-мейл ще получите необходимата информация и инструкции с линк за вход във виртуална стая на платформата zoom. Събитието ще се записва.
Всеки участник ще получи сертификат за участие на хартиен носител и подаръци – печатни материали на адреса на училището.
Важно: всеки учител ще може да определи до 2 ученици, на които ще предостави линка за вход.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: