Palms bet със страхотни предложения за поредния кръг от Корейската лига

11.05.2020 17:17

Българският букмейкър PALMS BET продължава да предлага голямо разнообразие от спортни срещи на живо, дори и във времена на глобална пандемия. Хазартния оператор пусна своите котировки за втория кръг на корейското първенство.


Първия мач, който прави впечатление е този между Бусан Парк и Чомбук Моторс. Гостите спечелиха корейската лига през последните три сезона и започнаха настоящата кампания с победа над силния отбор на Сувон Блууингс. Палмс бет предлага коефициент от 1.84 за двойка. Равенството се търгува при коефициент 3.33, а победа за домакина е оценена на 4.15. Отборът на Бусан Парк е новак в корейската К1 лига и започна кампанията си с загуба 2-0 от Поханг Стийлърс, един от солидните отбори в лигата.
Друг интригуващ двубой изглежда домакинството на ФК Сеул срещу Гванджу. Палмс бет е оценило единицата на 1.79. Победа за гостите се търгува при 4.29, а равния резултат е 3.38. И двата отбора отстъпиха при откриването на сезона, Сеул загуби леко изненадващо от Гангвон, а гостите отстъпиха на Шонгам с 2-0. Гванджу е дебютант в корейското първенство и въпреки, че привлече няколко опитни играчи, трудно ще може да се противопостави на по-силните отбори в лигата. За това и 1-цата изглежда като достатъчно логичен залог, а и коефициента от 1.79 никак не е лош.

Като дербито на кръга можем да определим сблъсъкът между Сувон Блууингс и Улсан Хюндай. Ето и какви коефициенти предлага Палмс бет : 1 – 3.14, X – 3.14, 2 – 2.23.
Ето и няколко статистически факти за двубоя: Улсан Хюндай не е допускал поражение в последните си 4 гостувания на Сувон Блууингс. Отборът обаче не успя да спечели последните си три гостувания.
Сувон Самсунг Блууингс не са постигали победа срещу Улсан в последните 6 мача между двата отбора.
Улсан Хюндай спечели 3, от последните 6 срещи между двата тима, а останалите три двубоя завършиха наравно. Ако не искате да рискувате много, доста сигурен изглежда залогът двоен знак X2, предлаган на коефициент 1.30.
В последните 4 мача между двата тима, падат голове и във двете врати, а всеки от тези мачове завършва с повече от 2,5 отбелязани попадения. Двата отбора да отбележат гол в срещата се предлага на коефициент от 1,75 в Палмс бет. Пазарът за оувър е оценен на 1.94.
Най-оспорван изглежда сблъсъкът между Сангджу Сангму и ФК Гангвон. Мачът изглежда троен от всякъде, а коефициентите на Палмс бет напълно го потвърждават. Българският букмейкър е оценил победата за домакините с 2.78, равенството с 3.33, а победа за госта – 2.40.
Изглежда, че Гангвон е лек фаворит в срещата, но гостите не са спечелили нито един от последните си 6 мача далеч от дома. Сангджу също не е толкова страшен домакин и не е спечелил последните два мача пред собствените фенове.
В последните 6 мача помежду си, двата отбора са си разменили по три победи. През миналия сезон, отборите си размениха по една домакинска победа. Като интересен статистическо показател може да се изтъкне, че единият отбор не е вкарвал гол в последните им три сблъска. Залогът и двата отбора да отбележат гол -не е оценен на 2.38. И двата тима са отбелязвали гол, само в един от последните 6 мача на Сангджу. За съжаление, подобно нещо не важи за гостите и залогът си става рисков.
Лека полека започват да се връщат големите спортни събития и това изглежда като перфектния момент да се възползвате от офертата за нов клиент. Букмейкърът ще ви даде 100% бонус за първи депозит до 200 лв. Това на практика означава, че Палмс бет директно ще удвои сумата за вашия първи депозит. Най-хубавото на тази оферта е, че бонус средствата трябва да се превъртят само 5 пъти, а това е далеч по-малко, отколкото при конкурентни букмейкърски къщи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: