Bwin няма изявен фаворит за спечелването на Лига Европа

06.05.2020 9:42

През лятото турнирът Лига Европа трябва да бъде подновен, като се очакват много интересни сблъсъци до края на състезанието. Големият онлайн букмейкър Bwin няма конкретен фаворит за спечелването на турнира през този сезон. В Bwin онлайн може да използвате секцията за дългосрочни залози, за да поставите прогнозите си за краен победител в турнира, когато той се възобнови. С най-големи шансове за успех в турнира този сезон според bwin са Манчестър Юнайтед и Интер.

Пандемията от коронавирус прекъсна Лига Европа през март в 1/8-финалната й фаза. Някои от първите двбуои се изиграха, докато други от срещите бяха отложени. Голяма крачка към 1/4-финалите в турнира направи английският гранд Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ бяха фаворити на bwin за успеха срещу ЛАСК Линц, но никой не очакваше от тях да спечелят с 5:0 на австрийска земя. Тази категорична победа дойде след попадения на Одион Игало, Хуан Мата, Мейсън Грийнууд и Андрес Перейра. През 2020 година воденият от Оле Гунар Солскяер изглежда прероден и показваше много силни игри в първите 2 месеца. Предстои да видим след дългата пауза как ще изглежда тимът на Ман Юнайтед и дали ще успее отново да побеждава по толкова категоричен начин. В турнира Лига Европа тимът ще има сериозна конкуренция в лицето на отбори като Интер, Рома, Севиля, Байер Леверкузен, но „червените дяволи“ са големият фаворит в състезанието.

Ако вземете bwin бонус при регистрация след откриването на нова сметка, то добра идея е да поставите залог на Интер да спечели Лига Европа. „Нерадзурите“ са вторият голям фаворит в турнира и имат играчи от най-висока класа в състава си. На 1/8-финалите „синьо-черните“ се изправят срещу испанския Хетафе и се очаква да преодолеят този съперник. Двубоят им на 12-ти март бе отложен, така че тепърва Интер ще трябва да играе два мача срещу Хетафе, за да си извоюва място на 1/4-финалите в турнира.

Базел, Байер Леверкузен и Шахтьор Донецк гледат към 1/4-финалите на турнира

Тези три отбора спечелиха първите си 1/8-финални двубои в Лига Европа. Противно на коефициентите в Bwin спорт, отборът на Базел разби Айнтрахт Франкфурт с 3:0 като гост на „Комерцбанк Арена“. Швейцарският тим няма как да допусне изненада в реванша и го смятаме за сигурен 1/4-финалист в турнира. Байер Леверкузен пък победи убедително Рейнджърс с 3:1 като гост, така че в реванша на ‘Бай Арена’ е малко вероятно да се получи обрат в общия резултат. Голяма крачка към 1/4-финалите направи и украинският гранд Шахтьор, който победи Волфсбург с 2:1в Германия на 12 март.

Турският Истанбул ББ пък взе леко предимство срещу Копенхаген, след като ги победи с 1:0 у дома в първата среща, но със сигурност реваншът на стадион „Паркен“ ще бъде много интригуващ. В последния от изиграните 1/8-финали преди прекъсването на турнира, Уулвърхемптън направи реми 1:1 като гост на Олимпиакос и също може да се каже, че има малко предимство. Английският тим обаче можеше да се представи и по-добре в Пирея, след като почти час игра с човек повече след изгонването на Рубен Семедо в 30-ата минута. „Вълците“ са един от топ 5 фаворитите в Лига Европа и би трявбало да елиминират гръцкия си опонент на реванша.

Двама от фаворитите в Лига Европа тепърва ще се изправят един срещу друг

Севиля и Рома не успяха да изиграят първия си 1/8-финален двубой, след като срещата на „Рамон Санчес Писхуан“ на 12 март бе отложена, тъй като властите в Испания не позволиха на самолет от Италия да кацне в Севиля. Това е голямото дерби на 1/8-финалите в Лига Европа и с огромен интерес се очакват сблъсъците между двата отбора, които са сред фаворитите за спечелването на турнира. Това бе една от двете срещи от Лига Европа, които бяха отложени през март, като за другия двубой между Интер и Хетафе вече ви споменахме.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: