На територията на община Гулянци няма парк, в който да са позволени разходките

27.04.2020 15:59
Във връзка със заповед № РД-01-239 от 26.04.2020 г. на министъра на здравеопазването, която разрешава ползването на парковете в страната при определени условия, Община Гулянци обръща внимание на жителите на всички населени места, че на територията на общината няма парк, който да позволява да бъдат организирани посещения по режима и съобразно мерките, описани в министерската заповед.
Община Гулянци информира, че все още е в сила ограничението за ползване на обособени градинки в междужилищните пространства, беседки, детски и спортни съоръжения, пейки и други места с обществено предназначение, които предполагат събирането на хора на групи и докосването на общи части и повърхности.
Със заповед на министъра на здравеопазването беше удължен срока за задължително носене на маска или друго средство покриващо носа и устата на закрити и открити обществени места до 13.05.2020 г.
Уважаеми съграждани, бъдете отговорни, спазвайте противоепидемичните мерки, за да ограничим разпространението на заболяването и да предпазим себе си, близките си и община Гулянци!, казват от местната управа. 
#тагове:

НАЙ-НОВИ: