Училища от Плевенска област могат да кандидатстват за учители от “Заедно в час”

21.04.2020 14:50

“Заедно в час” търси нови училища-партньори в област Плевен за следващата учебна 2020/2021 година.

Всички директори, които искат да включат в екипите си нови учители от програмата на организацията за професионално и лидерско развитие, трябва да подадат своите заявки и свободни позиции през формуляр на сайта на “Заедно в час” до 22 април. 

С новите учители от програмата на “Заедно в час” директорите могат да подсилят екипите си с взискателно избрани професионалисти, които са силно мотивирани да работят усилено с всяко едно дете.

„Заедно в час“ вече 10 години работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход. Организацията търси, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

През настоящата учебна година15 учители и възпитаници от програмата на “Заедно в час” преподават в областите Ловеч и Плевен, а училищата партньори на организацията в двете области са 12.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: