Депутат и общински съветник с дарение за нуждаещи се хора в Плевен

16.04.2020 7:48

Депутатът Владислав Николов и общинският съветник Веселка Лилова се включиха с дарения нуждаещи сехора в Плевен по повод Великден. Те се включиха в кампанията на Националното сдружение на сираците в България с председател Слави Михайлов.

Над 20 семейства от Плевен ще получат великденски пакети с трайни хранителни продукти и козунак, дарени с лични средства на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов и общинския съветник от ГЕРБ в Плевен Веселка Лилова. Целта е да се допълни трапезата на тези семейства в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово.

Хората, които ще бъдат подпомогнати, са многодетни семейства с ниски доходи, самотни и възрастни хора, каза Слави Михайлов. Той благодари за поредното добро, което правят Владислав Николов и Веселка Лилова въпреки извънредното  положение, в което се намираме всички.

С този жест хората ще усетят, че не са забравени и някой мисли за тях. Инициативата за подкрепа на хора нужда се провежда и в градовете Варна, Шумен и Велико Търново.

Останете вкъщи и бъдете здрави, като Ви пожелаваме спокойни Великденски празници, добави председателят на НССБ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: