Онлайн предварителни кандидатстудентски изпити за бакалавърските специалности ще проведе МУ-Плевен през май

15.04.2020 14:28
Медицински университет – Плевен отмени провеждането на предварителни кандидатстудентски изпити на място в Ректората на 22 март след обявеното извънредно положение от 13.03.2020 г. и усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 на територията на страната. На онлайн заседание на Академичния съвет се взе решение за провеждане на онлайн предварителни кандидатстудентски изпити за бакалавърските специалности през м. май, информират от Пресцентъра на висшето училище.
Кандидатите могат да подават документи за явяване на предварителни изпити от 27 април до 6 май 2020 г. чрез сайта на университета. Първият онлайн изпит ще се проведе на 9 май 2020 г., събота, за кандидатите, подали заявления за явяване на предварителния изпит на 22 март, който не беше проведен. Те трябва само да потвърдят регистрацията си онлайн в срока за прием на документи.
Втората дата за явяване на онлайн предварителен кандидатстудентски изпит за бакалавърските специалности е 16 май 2020 г., събота. Таксата за явяване на новорегистрирани кандидат-студенти е 60 лв.
Подробна инструкция и правила за провеждане на онлайн изпитите можете да намерите на сайта на МУ-Плевен.
Медицински университет – Плевен призовава: Останете си вкъщи! Само обединени ще се справим с изпитанието COVID-19!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: