Първите творби от предизвикателството „Моят разказ за гората“ вече пристигнаха в ПП „Персина“

09.04.2020 15:02

Цветослава Сакъзова на 7 год., от гр. Плевен е първият участник на територията на Природен парк „Персина“, отговорил на предизвикателството „Моят разказ за гората“. Тя ни е изпратила своите рисунки, снимки и разказ за гората.

На разходка с баба и дядо

„Един ден моят дядо ни заведе на разходка в град Тетевен.

Той се намира в Стара планина.

В балкана е много красиво, има прекрасни гори и поляни.

С моите баба и дядо посетихме и  село Васильово. Там имаше много красива борова гора. На мен много ми харесва сред природата.“

Разказ на Цв. Сакъзова, 7г. 

Благодарим и за таланта и желанието, с което се включи в нашето предизвикателство. Приканваме още деца да се престрашат и да споделят с нас своята любов и привързаност към гората. Включете се!, призовават от ПП „Персина“.

Инициативата е по повод „Седмица на гората“, 2020г. и е насочена към подрастващите. Участниците могат да изпращат свои рисунки, без ограничения в техниката на рисуване, както и стихчета, есета, разкази, приказки и други посветени на гората на електронен адрес [email protected]до края на месец Април. Всички произведения ще бъдат публикувани на интернет страницата на Изпълнителна агенция по горитеwww.iag.bg, както и на нашата интернет страница www.persina.bg .

Снимки: ПП „Персина“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: