Маратон Плевен 2020 ще се проведе в памет на своя създател Станислав Георгиев

02.04.2020 10:48
Тазгодишното седмо поред издание на Маратон Плевен ще се проведе в памет на своя създател Станислав Георгиев. Това информираха организаторите на спортната инициатива с благотоворителна цел.
След като в продължение на дълги години е на ръководни позиции в банковия и извън банковия сектор, Стан решава да направи рязък завой в живота си. Заедно със съпругата си Станимира напускат корпоративните си длъжности и заедно с децата си започват да се занимават с нещата, които наистина страстно обичат като се заемат да организират спортни и благотворителни събития. Освен благотворителните каузи на спортните събития, които организира Стан през годините, семейството му успява да подкрепя и образованието на даровити деца.
Почивай в мир, Стан!
Ще припомним, че заради извънредната ситуация, свързана с органичаване разпространието на коронавируса, тази година маратонът ще се проведе през септември, а не както е по традиция вече през май около празника на Плевен. Новата дата е 27 септември. Записването е чрез сайта на маратона –  https://plevenmarathon.com/.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: