ЦСРИДУ – Плевен започва онлайн консултации с потребителите на социалната услуга

31.03.2020 8:04
Във връзка с въведеното извънредно положение в страната и с оптимизиране на работния процес, екипът на Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания – Плевен се присъединява към всеобщите условия за ограничаването на COVID-19. В настоящия момент обществото е изправено пред сериозна ситуация, която изисква от всички нас отговорност чрез стриктно спазване на наложените мерки и ограничения, променящи досегашния ни начин на живот.
Усилията на екипа на ЦСРИДУ, сега повече от всякога, ще бъдат насочени към създаване на условия и атмосфера, в която всички да се чувстват спокойни, в безопасност и да получават необходимата подкрепа.
В тази връзка от Центъра уведомяват, че от 01.04.2020 г. екипът стартира алтернативен подход при осъществяване на дейността на социалната услуга чрез предоставяне на дистанционни услуги за своите потребители и техните близки.
На потребителите ще бъде осигурена психо-социална подкрепа, консултации и непрекъсната информация дистанционно – по телефона и интернет чрез средствата за масова комуникация – електронна поща, фейсбук, вайбър и месинджър.
Ще бъде осигурена връзка с нашите специалисти по определен график, съобразно възможностите и потребностите.
За всички потребители и техните близки, които следят страницата на ЦСРИДУ – Плевен във Фейсбук, ежедневно ще бъде публикувана актуална, полезна и важна информация от местни и държавни институции и Националния щаб за извънредното положение в страната.
Екипът на ЦСРИДУ-Плевен е на Ваше разположение на следните контакти:
тел.: 064 801303
тел: 0879911381
Останете си вкъщи и бъдете здрави!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: