Полезно! Абонатите на Топлофикация – Плевен преминават на самоотчет на топлата вода и парното в условията на извънредно положение заради коронавируса

30.03.2020 12:11

В ситуацията на извънредното положение в страната заради коронавирус от Топлофикация – Плевен съветват абонатите си да използват възможността за самоотчитане на данните за топлата вода и парното. Те могат да изпращат показанията си на фирмите за дялово разпределение по телефона или чрез имейл. Тези мерки са предприети в опит да се ограничи разпространението на коронавирус и осигуряване на безопасни условия.

„На сайта на Топлофикация Плевен https://www.toplo-pleven.com/, с потребителски номер всеки абонат може да види общото си задължение. Месечните фактури за топлинна енергия са достъпни електронно, като за целта е необходимо да се попълни“Заявление-декларация“ по образец. Информация и справки, относно начислени суми, разпределена топлинна енергия и др. клиентите могат да получат на тел. 064/ 895 283, 064/ 895 247“ – обясняват представители на дружеството.

„Ограничаването на излишното струпване на много хора е важно да бъде избегнато, за да успеем да излезем по-бързо от сегашната ситуация на пандемия. Бъдете отговорни! Останете си вкъщи!“ – апелира лично изпълнителният директор на Плевенското топлофикационно дружество инж. Йордан Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: