Варненец дари предпазни маски и очила на Община Пордим

26.03.2020 16:07

След отпарвен апел от председателя на Националното сдружение на сираците в България да се помогне за социалните услуги в община Пордим, управителят на фирма рекламна агенция „Нова реклама Варна“ Веселин Николов дари 100 броя предпазни очила и 100 бр. предпазни маски за многократна употреба.

Дарението беше връчено лично на Слави Михайлов и вече е предадено на Община Пордим. Управителят Веселин Николов заяви, че няма нищо по-добро в такива трудни моменти за всички нас да си помагаме обединени от идеята да правим добро и да се съхраним като нация.

Предпазните маски и очила ще се ползват от служителите на социалните услуги в общината, където има деца и младежи с различни видове физичиски и интелекуални увреждания, казва Слави Михайлов. Потребителите на тези услуги са със слаба имунна система и лесно могат да се разболеят.

Към този момент Община Пордим има нужда от дезифектанти, ръкавици и още предпазни маски, които ще се раздадат на личните лекари в общината, на социалния патронаж, на доброволците, които разнасят храна и лекарства на възрастни и самотни хора в осемтте села и града.

Силно се надявам и моля, който има възможност да помогне да се обади в община Пордим, за да помогне. Това е една малка община с богата история, но с малък бюджет и не може да си позволи подобен разход въпреки необходимостта. Благодаря и на една прекрасна дама от Варна, която изпрати 56 броя предпазни маски в община Пордим, както и на топ дизайнера от Пловдив Стоян Радичев, дарил също 100 броя маски. Надявам се повече хора да откликнат на апела ми за помощ, за което от сърце им благодаря, каза още Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: