Продължава кампанията за подпомагане на абитуриенти в неравностойно положение в област Плевен

17.03.2020 16:06

Въпреки извънредното положение в страната всички мислим положително, че ще отмине час по скоро вирусът и ще започне нормалният ритъм на живот. Във връзка с кампанията за подпомагане на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта Националното сдружение на сираците в България информира, че до този момент всички момчета са си избрали костюми и ризи, като три момичета вече имат своите прекрасни рокли и аксесоари към тях.

Относно създалата се ситуация към този момент е създадена организация с директорите на училищата останалите 8 момичета да си изберат рокли онлайн, чрез сайтове.

През месец април, когато отпадне извънредното положение, всички зрелостници ще могат да направят своя избор на обувки. До този момент лична подкрепа за подпомагане с тоалети оказаха народните представители Васил Антонов, Стефан Бурджев, ректора на Медицински универститет – Плевен проф. Славчо Томов, общинският съветник Илиан Йончев, както и бизнесдамата Руслана Гицова. Датата за провеждане на традиционният звезден бал ще е на 12 май, като има вероятност да бъде променена, ако обстоятелствата с извънредното положение налагат това, казвапредседателят на НССБ Слави Михайлов.
Изказвам огромни благодарности за подкрепата на всички добри хора и се надявам въпреки всичко да успеем да направим поредното добро за човек в нужда, добавя Михайлов.

Снимки: НССБ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: