Канят талантливи деца и младежи от област Плевен в конкурс за рисунка, посветен на водата

13.03.2020 13:55

На 22 март се отбелязва Световният ден на водата и професионалният празник на „Напоителни системи” ЕАД. По този повод е обявен и Конкурс за рисунка на тема „Водата и изменението на климата“. 

В него могат да участват деца и младежи до 19 години. Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории – до 12 години и от 13 до 19 години.

Няма ограничения относно техниката на изработка на рисунката – графика, пестели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и др.

Максимален допустим размер на творбата – формат А3.

Задължително изискване е творбите да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба.  Необходимо е рисунките да бъдат поставени в плик с изписани на гърба на рисунката имената на автора и възраст. На отделен лист, който се поставя в големия плик се вписват имена, възраст, адрес и телефон за връзка с участника.

Специално сформирани комисии, на териториален принцип, ще класират трите най-добри творби във всяка от възрастовите групи.

Желаещите да участват, могат да подават творбите си в териториалното представителство на „Напоителни системи” ЕАД Клон „Среден Дунав” – гр. Плевен.

Краен срок за подаване на работите – 20.03.2020 г.

Победителите ще получат почетни плакети и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството.

Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2021 г.

Подробности може да намерите на www.nps.bg.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: