Вечер, посветена на любовта и виното, организира Жени ГЕРБ – Плевен

26.02.2020 10:32

В истински празник се превърна поетична вечер „Любовта и виното”, организирана от  Жени ГЕРБ – Плевен. На нея плевенската поетеса Христина Комаревска прочете едни от последните си любовни стихове, с които отправи покана към присъстващите на тържеството на премиерата на новата си книга „Л. като Луна” на 27 февруари в Художествената галерия „Светлин Русев”. Изненада за публиката бяха музикалните изпълнения на талантливите възпитаници  на Музикалното училище в града.

На събитието присъства областният координатор на ГЕРБ  Мирослав Петров. „Удоволствие за мен е да присъствам на поредната инициатива, организирана от ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен. Поводът да сме днес тук е много позитивен и приятен, защото няма по-могъща сила от любовта. Любовта, която провокира най-доброто у всеки от нас, която събужда творческата енергия и дава криле на въображението. Тази вечер споделяме заедно своето усещане за любовта чрез поезия и музика. На всички желая много здраве, вдъхновение и енергия!”, каза Мирослав Петров през присъстващите.

dig

Петя Василева, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен и зам.председател на Общински съвет – Плевен, сподели, че желанието на ръководството на женската структура на партията е да привлича нови и нови съмишленици, не само с тясно патийни мероприятия, а с широки социални и културни изяви. „Така най-добре се съчетава полезното с приятното”, категорична бе Петя Василева.

Основен организатор и двигател на събитието бе Веселка Лилова, общински ръководител на Жени ГЕРБ – Плевен и общински съветник.

Снимки и информация: ПП ГЕРБ – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: