Двама пътници са с фрактури след катастрофа край Кнежа

17.02.2020 10:04

На 15 февруари 2020 година в 12.45 часа в местността „Лисичи валог“ в землището на Кнежа е настъпило ПТП, инормират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На място е установено, че „Ауди“, управлявано от 25-годишен жител на село Чомаковци, на ляв завой излиза в дясно по посока на движение и се удря последователно в две крайпътни дървета. Автомобилът се завърта около оста си и се спира в крайпътна канавка. В ЦСМП – Плевен са транспортирани трима участници в инцидента. Водачът е прегледан и освободен без травматични увреждания. Пътничка на предна дясна седалка – 33-годишна от село Еница е получила фрактура на ляв крак и е настанена за лечение в клиника по ортопедия.  Пътник на задна седалка – 34-годишен от село Чомаковци е с фрактура на лява раменна става. Освободен е за домашно лечение.

Шофьорът е изпробван за алкохол с техническо средство „Алкотест дрегер“, пробата е с отрицателен резултат. Извършен оглед на местопроизшествието от полицейски служители. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. По случая е образувано досъдебно производство.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: