ОУ „Васил Левски“ – Плевен удостоено с почетен знак от президента Румен Радев

12.02.2020 12:25

ОУ „Васил Левски“ – Плевен е удостоено с почетен знак на президента на Р България. Поводът е 160-ата годишнина на училището.

Ето и какво пише в поздравителния си адрес до директора, учителите, учениците и Обществения съвет на училището президента Румен Радев:

„За мен е чест и удоволствие да Ви приветствам по повод 160-годишнината на ОУ „Васил Левски“ — град Плевен, храм на знанието за десетки поколения жители на града. И днес то е достоен радетел на възрожденските традиции за възпитание на младите в дух на родолюбив.
Поздравявам ръководството, преподавателите и членовете на Обществения съвет на училището за всеотдайността им за осигуряването на качествено обучение на неговите възпитаници. Уверен съм, че амбицията и професионализмът, с които всички Вие подхождате към образованието на всяко дете, са причина училището да бъде така ценено от жителите на гр. Плевен. Адмирирам създадените условия за изучаване на информационни технологии и роботика още в ранна детска възраст. Високите постижения на Вашите ученици, както на турнирите по природни науки, така и в спортни състезания доказват, че подготовката им съответства на високите стандарти на съвремието.
Скъпи ученици,
Пожелавам Ви да овладеете света на науката с вдъхновение. Винаги отстоявайте българските ценности, втъкани в богатата история на Вашия град и училище!
Желая Ви крепко здраве и успех. Честита годишнина!“.

Развълнувани сме от оказаната чест. Благодарим на президента Румен Радев за признанието, казва Таня Тонева, директор на ОУ „Васил Левски“ – Плевен.

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: