Кметовете на Пордим и Кнежа, ректорът на МУ – Плевен сред носителите на приза „Добродетел 2019“

12.02.2020 17:48

Над 60 организации, фирми и общественици ще бъдат отличени с приз за „Добродетел 2019“, който се връчва за поредна година от Националното сдружение на сираците в България. Почетното отличие се дава за активната им подкрепа в реализирането на социални инициативи, организирани от Сдружението през изминалата 2019 година. Сред наградените са проф. д-р Славчо Томов, ректор на Медицински университет – Плевен, кметовете на общините Кнежа, Пордим, Варна, общински съветници, народни представители, учениците от СУ „Димитър Благоев“ – Свищов.

Пред гостите на тържествената вечер за връчване на призовете, която ще се състои в столичен хотел, ще бъде изнесена празнична програма с участието на талантливите ученици от хореографското училище в град Пордим ДЮФА „Северняче“ , ще вземе участие и младият илизионист Силван Иванов, абитуриент от Велико Търново.

По време на церемонията ще се проведе и благотворителна вечеря в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение. Събитието за провеждането на церемонията се реализира с любезната подкрепа на хотел „Маринела“, „Пепси“, ЗКПУ „Обединение 93“ с. Одърне, „ГМ Хаус Китчън“ и винарска изба „Магура“ на които безкрайно много благодарим, обобщиха от Сдружението на сираците в България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: