Плевенска фондация с покана за партньорство в международен благотворителен базар

23.01.2020 9:57

Плевенската фондация „Чудесата на децата“ е получила покана за втора поредна година да бъде партньор в организирането, провеждането и финансовия контрол на международен благотворителен базар. Той ще се състои в рамките на 15-то издание на Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол през юли под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.

Нашето участие е чисто благотворително, всичко е на доброволни начала, през миналата година създадохме много важни приятелства и това ни кара да се връщаме отново, каза Миглена Цанова, създател и ръководител на фондация „Чудесата на децата“. Базарът е с участие на чуждестранните посолства в България, национални и международни културни и туристически центрове, общини и е с цел да се наберат средства за подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение – участници във фестивала.

Като част от подготовката на фестивала на 3 февруари в Посолството на Кралство Мароко в България ще се проведе събитието „Музите – ключ към международни партньорства“. Покана за него е отправена лично към Миглена Цанова.

И още един плевенски акцент в престижното събитие. Михаил Цанов от Езикова гимназия беше избран за превод в ефир миналата година на фестивала и много е впечатлил с добрата си подготовка по английски език. Тази година младежът  отново има покана и договор за съпартньорство.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: