Плевенчани поискаха повече пари за ремонт на улици в приемния ден на общинските съветници от ГЕРБ

21.01.2020 11:20

 

Плевенчани поискаха повече пари за ремонт на улици в централната част на града и в кварталите по време на приемната на общинските съветници от ГЕРБ във връзка с предстоящото публично обсъждане на бюджета на Община Плевен. Според посетилите приемната, има улици в града, за които те многократно са изпращали писма до общината с искане за преасфалтиране, но няма резултат. В жк „Сторгозия” е наложителен ремонтът на тротоари, които са в изключително лошо състояние от години, стана ясно по време на приемната.

Направено бе запитване, до къде стигна проектът за приют на бездомните кучета в града и защо продължава да се бездейства по въпроса. Защо в проектобюджета няма заложени средства за изграждането му.

За повече средства за саниране на блоковете апелираха плевенчани, като някои посочиха, че са подали документи и вече трета година чакат одобрение. Време е да се помисли и за старите и изоставени детски площадки в града, за които се грижат хората от близките блокове, но това не е достатъчно.

Общинските съветници от ГЕРБ Петя Василева, Йордан Грижов, Веселка Лилова, Христослав Михайлов и Цветелин Горанов се ангажираха да внесат конкретните предложения в Общинския съвет, както и да следят за тяхното изпълнение.

Приемните на общинските съветници с граждани ще продължат регулярно. Плевенчани могат да внасят своите жалби и предложения в офиса на партията и извън обявените приемни дни.

Снимка и информация: ПП ГЕРБ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: