Вече и в Плевен: „Феноменът Бруно Грьонинг” – изцеленията продължават

13.01.2020 8:29

Документалният филм „Феноменът Бруно Грьонинг. По следите на „чудодейния лечител“ – ще бъде излъчен в Плевен на 25-ти т.м. в бившия х-л „Плевен“ /“Маниа Тауър“/ от 10 ч. в зала на 12-ия етаж. Организатор на събитието е сдружението „Кръг за естествена помощ в живота“.

Филмът проследява пътя на един духовен учител и чудодейните изцеления, случили се в средата на миналия век в Германия, продължаващи до днес. Едновременно с това зрителите сами ще имат шанса да усетят силата на Бруно Грьонинг, да получат облекчения на свои физически и душевни страдания /Към момента има стотици регистрирани случаи на спонтанни изцеления – документирани и оценени от професионални лекари/.

И тук не става дума за религия, за изповядване на едни или други вярвания. Получилите своите духовни дарове под формата на възстановено здраве са неизброимо количество от Европа, Азия, Австралия, Африка, Латинска Америка, САЩ… Бруно заявява „Няма нищо нелечимо…“ – единственото, което се изисква от човек е да „пусне“ болестта си и да се остави да бъде изцелено от висшата духовна сила „хайлщром“.

Как е възможно това? Грьонинг почива през 1959 година. Шумотевицата около него отдавна е отминала. Но дори и днес се случват необикновени изцеления. Силата, която е въздействала чрез Бруно Грьонинг докато бил жив, все още е жива. Фактите говорят сами: изцеления от рак, ангина пекторис, ревматоиден артрит и остеопороза, наркотични и други зависимости, за които медиците нямат логично обяснение.

Естествено, че мнозина биха казали – „Това не може да бъде!“ Самият Бруно Грьонинг съветва: „Не бъдете лековерни, убедете се сами!“ Входът за филма е свободен, който желае може да остави дарение, което ще се използва за плащане на наем за залата.

Автор:Красимир АДАМОВ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: