Над 13 000 лв. е събраната сума от Мото Коледа Плевен 2019

11.01.2020 10:03

Крайната сума, която Мото Коледа 2019 Плевен събра, е 13 628 лв.

Организаторите благодарят на всички, които се включиха в кампанията и направиха дарения: „Благодарим на всички известни лица, които ни подкрепиха- така вие направихте кампанията популярна, така стигнахме до повече хора! Благодарим ви за доверието! Благодарим на всички, които ни потърсиха и пожелаха сами да се включат в кампанията – чрез поставяне на кутии, чрез лично събиране на средства, чрез идеи, организационна помощ и т.н. Благодарим на управителите на клуб „Хавана“ и клуб „Релоад“ в Плевен, затова, че с радост приеха апела ни, доразвиха идеите ни и в крайна сметка събраха солидни суми! Благодарим на Еконт Плевен за самоинициативата им, за събраната сума от 1500 лв. и за помощта в деня на Мото Коледа! Благодарим на Габи от Gabby’s kitchen, за това, че освен кутия в обекта, пожела да зарадва децата от домовете с домашно приготвени сладки! Благодарностите са още много, повярвайте ни, защото много хора застанаха зад нас!“.

Част от събраните средства ще бъдат дарени за продължаване лечението на две плевенски деца – 4-годишната Габи и Сузи, която бе оперирана в Турция, но сега се нуждае от пари за контролни прегледи и лекарства. Организаторите на кампанията с готови да подпомогнат лечението и на други деца от събраните пари.

„На всички участници и съпричастници на Мото Коледа Плевен – благодарим! Успяхме! Бъдете здрави и не забравяйте, че заедно можем повече!“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: