Маркови парфюми от parfium.bg – домът на качеството и божествените аромати

23.12.2019 15:14

 

Парфюмите са онзи задължителен елемент от визията и излъчването, който приляга на онези, които държат на това да изглеждат и да се чувстват добре. Parfium.bg разполага с богат асортимент от оригинални маркови парфюми, както с опаковка, така и без, редица качествени козметични продукти и подаръчни комплекти. Наричаме parfium.bg домът на качеството и божествените аромати и определено има защо – потопете се в кралството на парфюмите и си гарантирайте незабравими изживявания.

Споделяме с вас някои от топ продуктите, които спечелиха сърцата на потребителите на parfium.bg.

Марковите парфюми от parfium.bg излизат начело с аромата на Guerlain

Френският бранд въодушеви всички през 2017г., когато лансира епохалния си аромат Guerlain Mon Guerlain. Тиери Васер е геният, който стои зад енигматичния парфюм и избира за рекламно лице на кампанията неотразимата Анджелина Джоли. Благоуханието се определя като подчертано цветно и изобилства от съставки като лавандула, жасмин, ирис, ванилия, сандалово дърво и тонка. Подходящ е за вдъхновените и открити към света дами – пролетната свежест перфектно подчертава жизнерадостния темперамент.

Покрепя го и аромата на Calvin Klein – Euphoria

Едва ли този парфюм може да донесе на притежателките си нещо различно, освен чувството, на което е озаглавен.

Нарът, лотусът и орхидеята се вплитат в неповторима чувственост и ви обгръщат в компанията на виолетки, кехлибар и мускус. Стоплящото усещане гали душата и ви оставя наистина еуфорични и заредени. Подарете си този вълшебен аромат и ще откриете красотата във всичко, което ви заобикаля.

Lady One Million за безценните дами

От Paco Rabanne знаят, че обичаната, огнена, страстна жена се оценява на поне милион. Поради това, те посвещават така известния си вече парфюм Lady One Million на онези представителки на нежния пол, които определено знаят цената си.

Гордите, темпераментни, незаменими жени ще ухаят на букет от нероли, малини, жасмин, пачули и бял мед. Ароматът е толкова опияняващ и пристрастяващ, че носенето му гарантира на притежателката му да бъде забелязана и запомнена, независимо къде отива.

Светът на парфюмите и тръпнещите есенции е толкова необятен и разнообразен, че обонянието на абсолютно всеки ще бъде задоволено и погалено с чудна смесица от благоухания и парфюмни разтвори. Хубавият парфюм е задължителен аксесоар, ако действително желаете да се изтъкани от стил, вкус и добро впечатление.

В онлайн магазина на parfium.bg наистина можете да откриете своя аромат. Всеки артикул е снабден с детайлно продуктово описание, което ще ви помогне толкова детайлно да си представите аромата, сякаш действително сте го впръскали на китката си. Потопете се в това благоуханно пространство и намерете онзи парфюм, който наистина ще ви вдъхнови и ще допълни същността ви.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: