С награди от два конкурса изпращат годината „бонбончетата“ от ДГ „Щастливо детство“

20.12.2019 17:22

С награди от два конкурса изпращат 2019 година децата и учителките от Втора група „Бонбончета“ на ДГ „Щастливо детство“, филиал „Приказен свят“ – Плевен.

В Национален конкурс „Красива природа, красива наука. Лято 2019“, организиран от Община Шумен и Научно- образователен център „Стеам“, първо място в направление „Красиви камъчета и мидички“, бе присъдено на Мария Христова, за апликацията й „Лято в Арапя“.

В Националния конкурс за рисунка “ Еколози на бъдещето“, организиран от Сдружение с нестопанска цел „Обществена инициатива“ – Бургас, бяха отличени две деца – Първо място, златен медал и Грамота, получи Ивайла Добрикова, а с Грамота за отлично представяне, бе удостоена Евелин Дикова.

С грамота е отличена и Павлина Илиева, подготвила децата за конкурса, и ДГ „Щастливо детство“. Учителките на група „Бонбончета“ Магдалена Петкова и Павлина Илиева, поздравяват възпитаниците си за високите постижения и желаят и на всички деца от групата весели игри, подаръци и успехи през Новата 2020-та година.

Снимки: ДГ „Щастливо детство“, филиал „Приказен свят“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: