Коледари огласиха офиса на НАП – Плевен, Дядо Коледа раздаде подаръци

18.12.2019 14:56

Дванадесет деца на служители от офис Плевен участваха със свои творби в националния конкурс на НАП „Зимна приказка“. От началото на декември изложба с техните невероятни рисунки радва колеги и клиенти, като внася коледен дух в сградата на офиса.

В навечерието на Рождество Христово служители и клиенти в офис на НАП Плевен се насладиха на прекрасното изпълнение на деца от  детска градина „Слънце“. Пременени в традиционни за зимните празници български носии и чудно украсени геги малките, но гласовити Коледари отправиха с песни и стихове най-искрени благопожелания за здраве, щастие, късмет и берекет към присъстващите. С потропване на украсените геги и възгласи „Да бъде!“ дружината огласи салона за обслужване на клиенти. И както традицията повелява, в знак на благодарност стопанина на всеки дом да дари коледарите, милите деца получиха много лакомства.

На финала Дядо Коледа подари на всички деца торбичка с лакомства, а на децата на служителите, участвали в конкурс „Зимна приказка“ специални награди от ръководството на НАП.

Снимки: офис на НАП – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: