Коледна елха грейна в село Асеновци

16.12.2019 12:09

Коледна елха грейна снощи в центъра на село Асеновци.

По инициатива на божия църква „Отворена врата” с ръководител Емил Ангелов и със съдействието на ОУ „Христо Ботев” и НЧ „Съзнание 1894” с.Асеновци, беше закупена елха и засадена пред кметството. Благодарности на спонсорите, които помогнаха при закупуването на елхата – комплекс „Тоника”, Анелия и Соня Колчеви.

Учениците от началния курс при ОУ „Христо Ботев” с.Асеновци изнесоха литературно- музикална програма и бяха аплодирани от всички присъстващи. Благодарим на техните учители Анелия Колчева, Наталия Сингизова, Стефка Стоянова и Станимир Савев за това, че бяха съпричастни към това добро дело; за чудесната програма, изнесена от техните ученици.

На площада присъстваха много от жителите на с.Асеновци, всички бяха едно цяло, обединени от каузата „Доброто ще спаси света”!

Малки и големи закичиха елхата с играчки и гирлянди, а светлините й грейнаха и зарадваха всички присъстващи. До елхата беше поставена и сцена на Рождество.

За всички присъстващи имаше лакомства, приготвени от Вероника Агелова.

Кръшни хора се извиха на площада на селото, всички си пожелаваха здраве и благоденствие, и нови съвместни мероприятия и тържества заедно.

Снимки и информация: Петранка Стефанова, секретар на НЧ „Съзнание 1894” с.Асеновци

#тагове:

НАЙ-НОВИ: