Местните депутати ще решават за зам.-председатели на ОбС-Плевен, избират съставите на комисиите

12.12.2019 11:49

Общински съвет – Плевен се събира за заседание следващата седмица – 19 декември /четвъртък/, от 09.00 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда “Гена Димитрова”. Предварителният дневен ред включва 20
предложения.
На декемврийското заседание за обсъждане в Общински съвет – Плевен влиза няколко важни точки, касаещи работата на местния парламент през този мандат. Това са: предложение за Правилник за организацията и
дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандат 2019-2023 година; предложение за избор на заместник-председатели на Общинския съвет и за избор на съставите на Постоянните комисии на ОбС – Плевен.

Пета точка в предварителния дневен ред е предложение за одобряване на актуализирана структура и обща численост на Администрацията в Община Плевен. Веднага след това общинските съветници ще обсъждат План-сметката за приходите от такса битови отпадъци и разходите за услуги по събирането, извозването и обезвреждането на битови отпадъци и чистотата на територията на Община Плевен през 2020 година.

Всички предложения за заседанието са публикувани на страницата на Общински съвет – Плевен: https://obs.pleven.bg/, раздел „Заседания“ – „Заседания на Общински съвет“:
https://obs.pleven.bg/bg/materiali-za-zasedanie-na-obshtinski-savet-pleven-na-19122019-g

#тагове:

НАЙ-НОВИ: