Спряха двама шофьори с отнети книжки в Плевенско

11.12.2019 9:02

Двама водачи, седнали зад воланите на колите си след като им е отнета шофьорската книжка, са засечени в област Плевен. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Вчера в РУ – Пордим е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343 „в“, ал. 3 във връзка с ал.1 от НК. На 8 декември 2019 година в село Мечка служители на ЗЖУ – Плевен спират товарен автомобил „Форд Транзит“. Проверка установила, че водачът – 44-годишен от град Никопол, шофира в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелство за управление на МПС, влязла в законна сила на 23.07.2019 година. Уведомен е прокурор от РП – Плевен. Работа по случая продължава разследващ полицай.

Отново през вчерашния ден в РУ-Пордим е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 „в“, ал. 3 от НК. В 11:50 часа в град Славяново на улица „Станке Димитров – Марек“ е проверен 29-годишен местен жител, водач на „Мерцедес Б 200“. Установило се е, че мъжът е зад волана в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка – влязла в законна сила на 27 юни 2019 година, за временно отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство. Уведомен е прокурор от РП – Плевен. Продължава работа разследващ полицай и екип на РУ – Пордим.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: