ЧЕЗ организира днес приемна за клиенти от община Белене

10.12.2019 7:24

 

На 10 декември 2019 г. /вторник/ дружествата на ЧЕЗ в България, със съдействието на партньорската организация Изипей, организират приемна за битови и бизнес клиенти от Община Белене, Плевенска област. Приемната ще се проведе от 10:00 ч. до 15:30 ч. в град Белене, сградата на Общината, ул. „България“ № 35. Приемната е част от политиката на компаниите за активен диалог с потребителите.

Посетителите на приемната ще имат възможност да заявяват всички безплатни услуги на компаниите, сред които са смяна на титуляр, актуализация на данни, електронна фактура, сключване на споразумение за дистанционно обслужване, sms-известяване и други. По време на приемната потребителите ще могат да правят справки, да получат информация по въпроси, свързани с дейността на „ЧЕЗ Електро България“ АД и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД. Всеки клиент ще получи необходимото внимание и компетентен отговор на поставения от него въпрос, като всеки случай ще бъде разгледан професионално и отговорно.

Грижата за потребителите и повишаване качеството на обслужване на клиентите са основни приоритети в дейността на дружествата на ЧЕЗ в България. Целта на инициативата „Мобилни приемни“ е оптимизация на дейността, осигуряваща максимална близост на компаниите до клиентите и открит диалог с тях.

Потребителите могат да получават информация, свързана с дейността на дружествата на ЧЕЗ в България или да заявят услуга на:

  • информационна телефонна линия 0700 10 010 /на цената на един разговор според тарифния им план/;
  • уеб сайтове cez.bg; www.cez-rp.bg;
  • имейл [email protected] – за услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД;
  • имейл [email protected] – за услуги на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД;
  • в удобен център за клиенти на ЧЕЗ.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: