Коледен благотворителен базар и концерт подготвят от ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен

09.12.2019 10:46

В трескава подготовка ще премине седмицата за учениците и учителите от ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен.

Училищното настоятелство, ръководството на училището, ученици и родители обединяват усилия за постигане на целта си – Възстановяване на училищния стол. На тази кауза е посветен Коледният благотворителен концерт с участието на деца и ученици от училището, който ще се състои на 16.12.2019 година /понеделник/ от 18:00 часа в зала „Катя Попова“.  Средствата, събрани от продажбата на билети за концерта, ще  се изразходват за осъществяване на идеята. В залата ще бъде разположена и кутия за дарения.

Учениците инициират и Коледен благотворителен базар в периода 16.12.19 – 20.12.2019 година във фоайето на ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен.  Средствата, събрани от продажбата  на ръчно изработените предмети от базара, ще се изразходват по същото направление.

Подкрепете инициативата на Училищното настоятелство „Успяваме заедно“ и ОУ „Д-р Петър Берон“ за възстановяване на училищния стол. В момента училището разполага с такъв, но с ограничен брой места. Поради нарастващия брой ученици в училището, желанието на всички е да се увеличи капацитета на стола, като за целта е необходим ремонт на по-голямо помещение в сградата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: