Коледна работилница в ДГ „Щастливо детство“ град Плевен в подкрепа на Велина от Бургас

07.12.2019 9:31

За втора поредна година в ДГ „Щастливо детство“ град Плевен в лицето на Илиана Иванова – директор на детската градина се откри Коледна работилница „Подари добро и ще получиш добро“. Работилницата стартира на 05.12.2019 г. от 16,30 ч. в присъствието на Мария Лазарова, която е съпричастна в кампанията за подкрепата на 3 годишната Велина Стефанова от град Бургас с диагноза – мозъчен тумор. Малчуганите от група „Мики Маус“ заедно с техните родители и учители се включиха в закупуването, подготовката и изработката на коледни картички, сувенири и малки подаръчета. В подготовката се включиха учениците, родителите и учителите от СУ „Стоян Заимов“ град Плевен представлявано от Анни Петкова – директор. Учениците подготвят празничен Коледен концерт. Със събраните средства, ще се подпомогне операцията на малката Велина.
Няма по-голяма ценност от човешкия живот! Децата, родителите и екипа на детската градина, ще са щастливи, ако бъдат подкрепени в благотворителната инициатива за сбъдване мечтата на семейството на Велина, тя да оздравее!
Благотворителният базар ще се проведе на 19.12.2019 г. от 18,00 ч. в град Плевен Офис „Решение БГ“-ЕООД с управител Камелия Дишева – адрес: град Плевен, бул. „Българи“ 8.
Всички желаещи могат да посетят и подпомогнат благотворителната инициатива!
Нека заедно помогнем на Велина от Бургас!
Дарителска сметка
IBAN: BG 26 BPBI 7942 4079 9204 01
BIG: BPBIBGSF „Postbank“
Титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева
В полза на : Велина Северинова Стефанова


Текст и снимки: ДГ „Щастливо детство“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: