Започна подготовката за Мото Коледа 2019 в Плевен! Подкрепете каузата!

04.12.2019 15:30

Вече е в ход подготовката за Мото Коледа 2019 в Плевен. По традиция и тази година мотористите ще събират средства, които ще бъдат предоставени на дете, нуждаещо се от лечение или рехабилитация. Парите от миналогодишната кампания бяха дарени за операцията в Турция на Сузан Мехмедова.

Към този момент има поставени дарителски кутии на няколко места в града – сладкарница „Gaby’s kitchen“, мотоклуб „Огнени сенки“, автоцентър F1, ресторанти „Завой клуб“ на ул. „Гренадерска“ и в Панорама мол Плевен, клуб Reload, ветеринарни клиники Ида Вет и Вая, фризьорски салон „Поли“ до Стоматологията, фирма „Димитров“.

На празничния 25 декември мотористите, облечени като Дядо Коледа, ще се съберат по традиция на паркинга на Практикер и оттам ще потеглят в шествие през града.  Ще зарадват с пликчета с лакомства малчуганите в центровете за настаняване от семеен тип, а за Дом „Майка и дете“ ще бъдат закупени памперси и бебешка козметика.

Финалът на 25 декември ще е от 14 часа на площад „Възраждане“, където ще се извие голямо коледно хоро. Мотористите приканват плевенчани да вземат участие и хорото да бъде едно от най-голямото, събирало жителите на града ни на Рождество.

Любопитен факт тази година е, че каузата на плевенската Мото Коледа 2019 ще бъде подкрепена от известни наши съграждани. Първият е Любо Киров, който вече направи свое обръщение чрез социалната мрежа фейсбук. Вижте го ТУК!

Концерт в подкрепа на Мото Коледа 2019 ще се състои и в клуб Reload на 21 декември. Подробности – ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: