Старши комисар Веселин Вътов е новият директор на ОДМВР – Плевен

29.11.2019 11:41

Новият директор на ОДМВР-Плевен Веселин Вътов беше представен пред състава на дирекцията от заместник главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Изборът на старши комисар Вътов за директор е свързан с досегашния му опит в системата на МВР и с очакванията на ръководството на вътрешното министерство ОДМВР-Плевен да продължи да утвърждава високите резултати в противодействието на престъпността, заяви Арабаджиев.

Пред служителите старши комисар Вътов благодари на ръководството на МВР за доверието и изрази убеденост, че съставът на ОДМВР-Плевен ще продължи с чест и достойнство да изпълнява отговорностите си.

Старши комисар Вътов е роден на 10 май 1977 година в Плевен. В МВР служи от 1 октомври 2002  година. Преминал е през различни изпълнителски и ръководни нива. От 2016 година до момента е заемал длъжността началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в областната дирекция. За добрата си работа е награждаван многократно от министрите на вътрешните работи и директорите на ОДМВР – Плевен.

Веселин Вътов е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР – Плевен за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Главен комисар Арабаджиев съобщи, че промяната в ръководството на дирекцията е поради преминаването на старши комисар Начев – досегашен директор, на работа в съдебната система.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: