Плевенският театър подготвя коледен спектакъл за най-малките си зрители

24.11.2019 10:14

„Да повярваш в Коледа“ е най-новият детски спектакъл на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен. Автор и режисьор е Милена Мавродинова, сценография и кукли е поверена на Емил Янакиев, в ролите – Анелия Стойнова, Дориана Гълъбова, Ива Николова, Ирена Ненчева, Мариян Стефанов, Сергей Константинов, Генадий Николов, Петьо Кръстев.
Снегът се сипе над къщите. Бяла пелена е покрила всичко наоколо. Навън е студено, но лицата на хората са озарени от усмивки. Наближава най-светлият празник – Коледа.
Но Жорко е тъжен и самотен. Той е убеден, че Коледа не съществува…Докато не открива истински приятел- Коледния елф. Впускайки се в едно студено приключение, помагайки на малкото еленче, Жорко открива нов, приказен свят- светът на Коледа, изпълнен с много топлина и обич. Неговата смелост и доброта спечелват сърцето на благия старец, който му разкрива най-голямото чудо.
Защото чудеса съществуват. Важното е ДА ПОВЯРВАШ В КОЛЕДА!

Премиерният спектакъл ще бъде представен на 14 декември, събота, от 11 часа.Билети може да си закупите на касата на Театъра или на www.theatre-pleven.bg.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: