Гласувайте за Плевен в Годишните награди в туризма за 2019 година!

20.11.2019 14:13

Плевен участва с три обекта в Годишните награди в туризма за 2019 г. Това е четвъртото издание на наградите, които се  утвърдиха като признание за прилаганите добри практики и усилена работа за туризма през последните 12 месеца.

Обектите от Плевен, които можете да подкрепите, са Параклис-мавзолей „Св. Георги Победоносец“, Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ и Регионален исторически музей – Плевен. Те са в категория „Изборът на българите“.

Гласуването е онлайн на платформата www.tourismawards.bg.

Общо 16са категориите в конкурса, от които 6 професионални, 5 художествени и 4 специално предназначени за българските общини. Голямата награда в категория „Изборът на българите“ традиционно ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени  в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“.

Онлайн вот ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Тази година контролът ще бъде завишен, предвидени са допълнителни мерки, с които да се минимизират възможности за промяна на електронния вот. Опити за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Наградените ще бъдат обявени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: